April 17, 2015

My Dream Come True..

Olla...sedang apa semua? 

Daku sedang ada di Jakarta, tapi dong semua rencana buyar sudah secara gw sakit, Ethan sakit, dan jadinya dia super nemplok sama gw - yang ga pernah kayak gini. Masa di rumah aja, gw harus selalu gendong dia?! Bye bye sudah rencana massage, meni pedi, dan belajar make up >.<'

Pitshu, madam Yulia, Patzie, maap ya aku ga sempet ketemuan sama sekali..karena eh ini bener bener diluar dugaan banget deh - semoga kita bakal bertemu lagi yah di akan datang.


Daku mo update soal kepindahan kami ke New Zealand :)
Kita uda count down buat pindah kesana, dan akhirnya aku siap untuk cerita bagian yang gw share di blog post gw yang INI dan gw tulis:

" gw tuh punya 3 wish dan target umur 30, 2 wish so far uda kesampean..dan yang 1 lagi masi pending for approval ceritanya :D Dan kemaren pas birthday gw yang ke 31, kesampean loh wish gw yang ke 3! Gw sampe speechless dan amazed sama rencana yang Tuhan siapin. Jadi berasanya I got the biggest present ever! " 

Aku uda siap cerita sekarang - jadi dari dulu banget gw mau to have a family, own a business, and own a house sebelon umur gw 30. Ini bener bener 3 wish yang gw kejer, dan bisa dibilang ini achievement pribadi yang gw mau. Nah, gw uda own a family, I own a business yang generating mai nincome gw, dan yang masi ke pending itu own a house kan yah! Apartemen yang kita tinggal sekarang itu bang Arip yang beli, jadi gw ga itung as my achievement. Trus gw sejak kita uda mantep pindah ke NZ, kita nyari nyari rumah yang rasanya kita suka dan sanggup. Dan dong, ntah ada angin apa..tiba2 harga properti NZ ga keru keruan naeknya..yang ada gw ma abang bengong liatin angkanya sambil mikir " do we ever own one? "' - dan semuanya itu " Auction " Auction " dan " Auction" ~pengsan!

Temen temen gw uda sampe - cape deh - dengerin gw cerita ginian, but I guess I am lucky to have them as my friend, mereka yang terus terus2an nyemangatin gw gitu. Thanks Jeungs!!!

Dimana kalo yang namanya auction, uda pasti deh kita kalah sama cina mainland yang ga tau tu duit darimana kok ga ada serinya..bujug! Trus kita ada ikut auction rumah yg kita suka, eh kalah..jadi makin ga pede lagi deh pas kalah aution. hahahha..ambisi bener yah gw, da kayak olimpiade. Trus ada satu rumah lagi yang kita suka, dan nomor rumahnya angka 8 - ini mah alamat kaga dapet lah ya. Tapi akhirnya kita nekad auction juga lah yuk - itu di hari birthday gw kemaren, dan dikabarin sama koko nya si abang kalo auction da mulai yah! Gw nyimak ga nyimak karena ga mo ngarep lah! eh ga ada setengah jem di whatsapp dong dibilang " congrats arief & el! " and yes, i got a house pas birthday gw dan itu di deadline pribadi gw! Mwuahahaha!!! Bener bener rencana Tuhan banget sih kita dapet itu rumah, dan seperti biasa..Tuhan tau my deepest wish (dan tentu juga deadlinenya) hahaha..

I am happy, I am blessed, and I am grateful - dan gw cuman mo bilang..if any young people reading my blog, I want you to believe in your DREAM! WORK HARD..PRAY HARDER! God listen to your pray, and when the time is right - HE will make it HAPPENED! Like me, gw ga ada background luxury family to back me up..dan gw grow up simple and humble, dan kalo gw  pikirin balik..kok gw bisa bisanya mimpi gini ya? But hey, if I can make it..you can too!

So, have faith..and all the best!


 photo signature-lips.png

April 03, 2015

Country Weekend make up range by Jane Iredale

Another beautiful collection from Jane Iredale.
It's Spring Summer 2015 Country Weekend range, this definitely bright up your spring!

Start with this FOREVER PEACH JUST KISSED® LIP & CHEEK STAIN

Multipurpose lip and cheek stain uses all natural ingredients to enhance your natural coloring. Non-drying, long-lasting, all natural stain adjusts to your own chemistry for an irresistible peach shade that will flatter your skin’s undertone. I own the forever pink, and totally in love with it - so, it is definitely a big YES for me to own the peach one as well :)

This is how it look on me:



Next comes this handy GETAWAY EYE SHADOW KIT

Inspired by fresh air and starry nights, this versatile palette features 5 wearable shades ranging from soft to dramatic, all set in a lightweight compact. It's pretty much shouting " Bring Me " and you are good for your getaway!

This 4 primary colors + 1 Neutral color will definitely come handy for the make up lover and the non make up lover. The color is natural with a shade that compliment each other. Be it natural look or a heavy smoky kind of look - this collection got it covered!




I created the day look with a combination of the sand white color as my base color with a hint of pink, and cappuccino color for the eye socket.


For the night look, I top the eyelid up with dark gold color on the inner side and dark navy for the outer end. Polish both lips with the forever peach lip stain. :)



For both look, I line up this ESPRESSO JELLY JAR® GEL EYELINER

Soft and creamy; glides on smoothly for a defined or smudgeable line, then sets to stay just where you want it. This gel eyeliner is highly pigmented and provides inky, saturated color. Water resistant and long-lasting. Oh yes! It last until the moment you took your cotton pad and clean it.



On a side note, I would like to introduce this brand to you. Not because it was sent to me, but because I think it's good and it works! Our hand is constantly neglected, and the most we do for our hand is the hand cream. Although it is a good start to take care of it, it it still not enough to certain extend. 


Try this Jane Iredale HandDrink, this recommended by The Skin Cancer Foundation as an effective broad spectrum sunscreen. Packed with Organic Rose Essential Oils, nature's most luxurious moisturizer. Infused with active ingredients and antioxidants that protect, moisturize and replenish.
Liposomal encapsulated Apple Extract brightens and evens skin tone. Green Tea and Blackberry Extracts provide nourishment and antioxidant protection




It comes with SPF 15 too! Available at Jane Iredale stockist as below:

1)      Dr Benjamin Yim Clinical Aesthetics & Laser Centre
Address: 583 Orchard Road, Forum Galleria, Singapore 238884, Tel: 6737 9181

2)      Yiz Mei
Address: 419 Tampines Street 41, Singapore 520419, Tel: 6785 3220

3)      Opera Beauty Cottage
Address: Blk 632 Yishun St.61 #01-08 S(760632), Tel: 6755 5581

4)      IYAC Aesthetics Clinic
Address: 1 Orchard Bolevard #06-03 Camden Medical Centre S(248649), Tel: 67834 824

5)      Face Hut
Address: 211 Holland Avenue #03-29 Holland Road Shopping Ctr. S(278967), Tel:6466 1827
 photo signature-lips.png

March 17, 2015

Malaka Trip!

Kemaren kemaren ituh..kami pergi ke Malaka, sebelon si Audina kita jual :)
Ni tempat, kalo soal makanan..bener bener ga ada matinya yah! Maen asal sabet aja tetep enak!

Kita berangkat jam 7 pagi, bareng tetangga gw yang tinggal di lantai 13 - di apartemen yang sama. Mereka (Donny + Lisa) punya anak juga, dan ternyata kalo jalan ramean gini enak yah, bisa share makanan..acara juga kayaknya jadi full, ga ada bosenan nya.

Kayak pas kita makan di resto nyonya ini, se nyampe nya di Malaka..kita langsung ke resto Nyonya apa yah..ini gw lupa namanya..dan pesen makanan di bawah ini, yang semuanya ENAK man! Telor dadar cincalok nya aja enak banget..

Otah

Cumi goreng tepung

Ayam buah keluak

Sambal Kangkung

Telor dadar cincalok

tahu apa ga tau :)
Trus kita tinggal di hotel Hatten - deket ma pusat aktivitas disono.
Kamarnya bagus, kita ambil yang deluxe room karena mikirnya..biar si entong ini bisa muter muter sesuka ati dah. Dan lucunya, kok mereka tau yah..itu hotel bagus gitu..pas buka pintu, si entong yang " Whaaa " - kita mikir, itu kebetulan apa beneran ngarti ya?

Ini kamar hotelnya:
Dan si entong ini, ga pake basa basi..ambil apel, manjat ranjang, trus minta dinyalain Tv..enak banget idup ente tong? relax dan enjoy holiday start from the beginning banget yah.
Trus, si Ethan sekarang uda bisa banget diajak wefie :)
Tapi suka banget pasang muka yang aneh aneh..^^



Sekelarnya kita leha leha, kita nyebur ke kolam. Hari itu, beneran ga banget deh suasana kolamnya..aer kolamnya dinging mampus, anginnya kuenceng pol, tapi mataharinya teriknya ajubile..dan bang arip yang kebagian nemenin Ethan di kolam. 
Gw nya ngedeprok di pinggi kolam, neduh sama Lisa :)
Abis itu, kita ke Jonker street buat jalan jalan..dan si Jeremy (anaknya Lisa Donny ini) super sweet banget, dia suka gandengin si Ethan kalo pas jalan gini. Semoga one day, si ethan gede bisa gini juga ya..gw demen ngeliat anak kecil yang kecil kecil uda ngemong gini.

Si entong gayanya ga nahan ya? 
Dan secara kita uda nyampe Malaka dan ke Jonker - harus dong ya makan laksa 88 ini..dan iyah, ga heran mereka ampe ngantri ngantri, rasanya sih enak abis! asem, pedes, ma gurihnya pas banget :)
Bisa deh gw abis se mangkok :)


Dan di tempat yang sama kayak si Laksa, mereka juga jual cendol..yang menurut gw ok lah enak, tapi ga sampe gimana banget gitu. Masi lebih enak bikinan oma gw.


Eh, ada tempat laen yang bisa direkomen lagi ga kalo ke Malaka?
uda 2x pergi, kita perginya ke situu situuu aja.
 photo signature-lips.png

March 11, 2015

Beauty Carousel Valentines Gift

A big thank you for Beauty carousel for this wonderful Valentines Gift!
Beauty Carousel is beauty online shop that do free delivery around the world (terms and condition applied) and has pretty much every thing about beauty that you need. Do check them out, and happy shopping :)

In my Valentines gift box, I received Beauty Blender - that no secret, by far the best sponge applicator for face. Hands down - THE BEST! I am a make up artist, and I use this a lot to apply foundation on client's face. I love poreless effect by this product.


This Micro pores sponge is definitely a must have in your beauty essentials!

The shape of this remarkable sponge, designed by 2 top Hollywood makeup artists, Rea Ann Silva and Veronica Lorenz, has been refined over the years through trial and error on many of the famous faces that you have seen up-close and maginified, like Oprah, Taylor Swift, Queen Latifah etc.

This elliptical shape was specially designed to allow access to hard-to-reach contour face areas with stunning ease, and its lack of edges eliminates streaks, allowing for a perfect and professional makeup application every time. Its elegant suede texture caresses the skin for an undetectable, natural finish.

It is recommended that you clean your beautyblender with blendercleanser for the sponge stay clean and last longer. With proper care, your beautyblender will last 4 to 6 months. beautyblender is latex free, non-allergenic and odour-free.



The second one I received is K-Palette 24 hrs pencil eyeliner.
This eyeliner create a lasting impression on your eyes. This waterproof eye pencil gives guaranteed results in its ability to withstand melting humidity and punishing dryness of our air-conditioned interiors. 

It provides superb control and great ease of drawing. High water-resistant polymer creates lasting and non-smudge eyeline that withstands water, sweat and skin sebum. 

With additional of 3 types of beauty essence – we take care of your skin while you beautify yourself (Hyaluronic acid Na, water soluble collagen & Swertia Japonica essence)

No sharpening of pencil required and it's easily removed with makeup remover. 

No more smudging and panda eyes :)



The next one is AB DOUBLE EYE LIQUID.
Basically this an eyelid glue to create a double eyelid, to make eyes appear bigger.


If you can apply it properly, it will create a beautiful double eyelid line that will enhance your eyes. The downside is once you made a mistake - it tends to get messy. But practice makes perfect!


This is how it looks on my face. I have monolid with small eyes.
I like to wear circle lens to make my eyes appear bigger. All I did in this look was apply the glue on my lid and i arrange it to stick together with the little toothpick look alike.
Not too bad, yeah? 
Oh btw, i edited photo my photo below :)

And, lastly..it's the K-palette 1 day  Magic Series 3D Palette.
Combining 4 natural colour in the face palette, contour and highlight your face anytime of the day with its convenient and portable size! Not forgetting taking care of your face during application, beauty essences that are embedded within the long-lasting colour palette includes Hyaluronic Acid, Water-soluble Collagen and Shea Butter.



This definitely come handy for travelling :)
I got 2 blush color to choose from + 1 highlighter + 1 shading color.


Here is the swatches :)


Which of these 4 do you like best?

 photo signature-lips.png

February 21, 2015

[Beauty Review] Clio Eyeliner

Having me to declare myself as beauty addict and eyeliner lover, means I tried tons of brand and types of eyeliner in the market. And what I am about to share with you today is CLIO eyeliner that just turned me as their follower. Like seriously, this is literally " a must try " if you are looking for the eyeliner that doesn't smudge an inch from your eyes.

As a make up artist, this is something that I am looking for to make sure my client looking pretty without a raccoon eyes even after 8 hours of makeup. Clio, which is a Korean brand known for it's awesome colorful eyeliner when they first launched in Singapore, and now they just bring the game to the higher level. This is the Generation new of Clio eyeliner.



Be it Pen, Pencil or Brush liner are your facourite, CLIO has it all and keep reading if you wanna know what I feel about this, and which one is my favourite type of all time. And oh, for not a black liner lover, this beautiful range comes in brown as well. Perfecto.





From Pencil to Brush, like I said - We tend to get used to one type of eyeliner to master, right?
Or should I say, one type that work best with our hands and look neat on our eyes.



Personally, I prefer pencil and brush eyeliner to finish my makeup look.
Pencil is because it's easier to control and pretty much easier to master with a practice. A to brush liner to me, will create a solid and stronger look on the eyes..and I kinda like the glossy finishing look with it.



I am using the black brush liner on the photo below, and I love how eyeliner instantly brighten up my eyes :)

And in this photo, I am using Brown Pen Liner that equally gorgeous to the eyes.
Definitely for non black liner lovers. As for me, I prefer the black one - the stronger the better.
The Pencil liner is my favourite too! Easily glide and OMG, the color stays even on the waterline. 
This really perfect for humid Singapore weather that we know, pretty capable to ruin this part, yes?
If you were to choose any of the eye look below, which of these would you prefer?
The Brush, The Pen or The Pencil liner?


 photo signature-lips.png

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...