March 17, 2015

Malaka Trip!

Kemaren kemaren ituh..kami pergi ke Malaka, sebelon si Audina kita jual :)
Ni tempat, kalo soal makanan..bener bener ga ada matinya yah! Maen asal sabet aja tetep enak!

Kita berangkat jam 7 pagi, bareng tetangga gw yang tinggal di lantai 13 - di apartemen yang sama. Mereka (Donny + Lisa) punya anak juga, dan ternyata kalo jalan ramean gini enak yah, bisa share makanan..acara juga kayaknya jadi full, ga ada bosenan nya.

Kayak pas kita makan di resto nyonya ini, se nyampe nya di Malaka..kita langsung ke resto Nyonya apa yah..ini gw lupa namanya..dan pesen makanan di bawah ini, yang semuanya ENAK man! Telor dadar cincalok nya aja enak banget..

Otah

Cumi goreng tepung

Ayam buah keluak

Sambal Kangkung

Telor dadar cincalok

tahu apa ga tau :)
Trus kita tinggal di hotel Hatten - deket ma pusat aktivitas disono.
Kamarnya bagus, kita ambil yang deluxe room karena mikirnya..biar si entong ini bisa muter muter sesuka ati dah. Dan lucunya, kok mereka tau yah..itu hotel bagus gitu..pas buka pintu, si entong yang " Whaaa " - kita mikir, itu kebetulan apa beneran ngarti ya?

Ini kamar hotelnya:
Dan si entong ini, ga pake basa basi..ambil apel, manjat ranjang, trus minta dinyalain Tv..enak banget idup ente tong? relax dan enjoy holiday start from the beginning banget yah.
Trus, si Ethan sekarang uda bisa banget diajak wefie :)
Tapi suka banget pasang muka yang aneh aneh..^^



Sekelarnya kita leha leha, kita nyebur ke kolam. Hari itu, beneran ga banget deh suasana kolamnya..aer kolamnya dinging mampus, anginnya kuenceng pol, tapi mataharinya teriknya ajubile..dan bang arip yang kebagian nemenin Ethan di kolam. 
Gw nya ngedeprok di pinggi kolam, neduh sama Lisa :)
Abis itu, kita ke Jonker street buat jalan jalan..dan si Jeremy (anaknya Lisa Donny ini) super sweet banget, dia suka gandengin si Ethan kalo pas jalan gini. Semoga one day, si ethan gede bisa gini juga ya..gw demen ngeliat anak kecil yang kecil kecil uda ngemong gini.

Si entong gayanya ga nahan ya? 
Dan secara kita uda nyampe Malaka dan ke Jonker - harus dong ya makan laksa 88 ini..dan iyah, ga heran mereka ampe ngantri ngantri, rasanya sih enak abis! asem, pedes, ma gurihnya pas banget :)
Bisa deh gw abis se mangkok :)


Dan di tempat yang sama kayak si Laksa, mereka juga jual cendol..yang menurut gw ok lah enak, tapi ga sampe gimana banget gitu. Masi lebih enak bikinan oma gw.


Eh, ada tempat laen yang bisa direkomen lagi ga kalo ke Malaka?
uda 2x pergi, kita perginya ke situu situuu aja.
 photo signature-lips.png

March 11, 2015

Beauty Carousel Valentines Gift

A big thank you for Beauty carousel for this wonderful Valentines Gift!
Beauty Carousel is beauty online shop that do free delivery around the world (terms and condition applied) and has pretty much every thing about beauty that you need. Do check them out, and happy shopping :)

In my Valentines gift box, I received Beauty Blender - that no secret, by far the best sponge applicator for face. Hands down - THE BEST! I am a make up artist, and I use this a lot to apply foundation on client's face. I love poreless effect by this product.


This Micro pores sponge is definitely a must have in your beauty essentials!

The shape of this remarkable sponge, designed by 2 top Hollywood makeup artists, Rea Ann Silva and Veronica Lorenz, has been refined over the years through trial and error on many of the famous faces that you have seen up-close and maginified, like Oprah, Taylor Swift, Queen Latifah etc.

This elliptical shape was specially designed to allow access to hard-to-reach contour face areas with stunning ease, and its lack of edges eliminates streaks, allowing for a perfect and professional makeup application every time. Its elegant suede texture caresses the skin for an undetectable, natural finish.

It is recommended that you clean your beautyblender with blendercleanser for the sponge stay clean and last longer. With proper care, your beautyblender will last 4 to 6 months. beautyblender is latex free, non-allergenic and odour-free.



The second one I received is K-Palette 24 hrs pencil eyeliner.
This eyeliner create a lasting impression on your eyes. This waterproof eye pencil gives guaranteed results in its ability to withstand melting humidity and punishing dryness of our air-conditioned interiors. 

It provides superb control and great ease of drawing. High water-resistant polymer creates lasting and non-smudge eyeline that withstands water, sweat and skin sebum. 

With additional of 3 types of beauty essence – we take care of your skin while you beautify yourself (Hyaluronic acid Na, water soluble collagen & Swertia Japonica essence)

No sharpening of pencil required and it's easily removed with makeup remover. 

No more smudging and panda eyes :)



The next one is AB DOUBLE EYE LIQUID.
Basically this an eyelid glue to create a double eyelid, to make eyes appear bigger.


If you can apply it properly, it will create a beautiful double eyelid line that will enhance your eyes. The downside is once you made a mistake - it tends to get messy. But practice makes perfect!


This is how it looks on my face. I have monolid with small eyes.
I like to wear circle lens to make my eyes appear bigger. All I did in this look was apply the glue on my lid and i arrange it to stick together with the little toothpick look alike.
Not too bad, yeah? 
Oh btw, i edited photo my photo below :)

And, lastly..it's the K-palette 1 day  Magic Series 3D Palette.
Combining 4 natural colour in the face palette, contour and highlight your face anytime of the day with its convenient and portable size! Not forgetting taking care of your face during application, beauty essences that are embedded within the long-lasting colour palette includes Hyaluronic Acid, Water-soluble Collagen and Shea Butter.



This definitely come handy for travelling :)
I got 2 blush color to choose from + 1 highlighter + 1 shading color.


Here is the swatches :)


Which of these 4 do you like best?

 photo signature-lips.png

February 21, 2015

[Beauty Review] Clio Eyeliner

Having me to declare myself as beauty addict and eyeliner lover, means I tried tons of brand and types of eyeliner in the market. And what I am about to share with you today is CLIO eyeliner that just turned me as their follower. Like seriously, this is literally " a must try " if you are looking for the eyeliner that doesn't smudge an inch from your eyes.

As a make up artist, this is something that I am looking for to make sure my client looking pretty without a raccoon eyes even after 8 hours of makeup. Clio, which is a Korean brand known for it's awesome colorful eyeliner when they first launched in Singapore, and now they just bring the game to the higher level. This is the Generation new of Clio eyeliner.



Be it Pen, Pencil or Brush liner are your facourite, CLIO has it all and keep reading if you wanna know what I feel about this, and which one is my favourite type of all time. And oh, for not a black liner lover, this beautiful range comes in brown as well. Perfecto.





From Pencil to Brush, like I said - We tend to get used to one type of eyeliner to master, right?
Or should I say, one type that work best with our hands and look neat on our eyes.



Personally, I prefer pencil and brush eyeliner to finish my makeup look.
Pencil is because it's easier to control and pretty much easier to master with a practice. A to brush liner to me, will create a solid and stronger look on the eyes..and I kinda like the glossy finishing look with it.



I am using the black brush liner on the photo below, and I love how eyeliner instantly brighten up my eyes :)

And in this photo, I am using Brown Pen Liner that equally gorgeous to the eyes.
Definitely for non black liner lovers. As for me, I prefer the black one - the stronger the better.
The Pencil liner is my favourite too! Easily glide and OMG, the color stays even on the waterline. 
This really perfect for humid Singapore weather that we know, pretty capable to ruin this part, yes?
If you were to choose any of the eye look below, which of these would you prefer?
The Brush, The Pen or The Pencil liner?


 photo signature-lips.png

February 17, 2015

Happy 31 me!

I am 31!!
Happy birthday to me, yang dimana kalo gw tilas balik.. *halah* gw bener bener berasa I am what I am today karena God is GOOD. Kemaren di instagram (@eldiona) gw bilang kalo gw dapet hadiah paling gede seumur idup gw di ulang taon ke 31 ini. --> ini ceritanya menyusul yah! Yang pasti judulnya " Dream Come True "


Dan gw tuh punya 3 wish dan target umur 30, 2 wish so far uda kesampean..dan yang 1 lagi masi pending for approval ceritanya :D Dan kemaren pas birthday gw yang ke 31, kesampean loh wish gw yang ke 3! Gw sampe speechless dan amazed sama rencana yang Tuhan siapin. Jadi berasanya I got the biggest present ever!

Seharian gw yang ada sibuk kerja di rumah jadi ga sempet ngapa ngapain, tau tau uda jam 6 sore aja dan kita pergi dinner Chicken Rice di Wee Nam Kee sama mama gw yang kebetulan lagi disini juga. Perasaan makin tua, makin ga seru yah kalo birthday, kado uda ga kayak waktu masi kecil..dan ga ada baju baru etc etc..


Ini kue birthdayku, Red Velvet Sea Salt Caramel, enak mampus! Ethan aja sampe ngamuk gara2 gw poto poto melulu padahal dia mau makan kue nya (sebelonnya dia ketoel creme cheese nya dan ada caramelnya gitu, langsung sakau caramel mendadak). Intinya kemaren gw hepi banget banget..

Gw pernah bilang kan, gw ga hepi stay at home..karena ga ada income dan jadinya gw berasa gw ga capable soal income? Gw rasa Tuhan baca blog gw deh, gw sekarang lagi ambil kerjaan freelance..yang pas gw totalin..gajinya lebih gede dari waktu gw work from home di company yang sebelonnya. Gw sampe bengong..kok bisa yah..dan timingnya itu loh..too accurate! December 14 itu harusnya bulan terakhir gw terima pay cheque dr segala macem blog sponsorship gw, dan setelah itu gw mikir..ya udah deh, ga ada lagi abis ini. Tapi ternyata, gw dapet kerjaan freelance ini - in contract for 3 months..setelah itu lanjut aja automatically. Puji Tuhan banget ya?

Apalagi rencana kita pindahan juga uda makin deket, dan kl gw bisa bawa kerjaan ini ke NZ..jadi kan bisa nambah nambah ya :)
-----

As per kemaren, kita uda jual mobil kita yang di sini..tapi sebelon dijual..kita tarok si Ethan di atas kap mobilnya trus dipoto. Ini mobil penuh kenangan banget buat kita, it was short but beautiful memory banget :) Belinya pas gw bunting Ethan..bolak balik dokter pake mobil ini, bawa Ethan pulang ke rumah juga pake mobil ini..dan sampe Ethan 16 bulan..kita bye bye-an sama si Audina :)


Semoga pas di NZ, kita bisa cepetan dapet mobil lagi deh ya.

Oh, btw..Ethan uda 16 bulan aja..cepet yah..dia akhirnya jalan juga dong!! lama abis ni anak, baru jalan di 15 bulan..cuman abis bisa jalan, rempongnya beda lagi..lagi sok ga mo dipegangin tangannya kl jalan. Tapi kalo jatoh, dia bakalan mewek sambil ngeliatin kita pasang muka " Why didn't u hold my hand?" sambil julurin tangannya. -__-' *Mo nya apa sih tong?*


Sekian update dari kuh..dan gw pengen share photo photo trip kita ke NZ kemaren walo uda basi banget :P
 photo signature-lips.png

February 15, 2015

[Workshop Event] Star Tokyo Optical x Ettusais: Girls who wear glasses!

Holla guys..last 2 Saturday, i went to Star Tokyo Optical x Ettusais : Girl who wear glasses workshop. I am not wearing glasses, but I would like to know about the make up technique behind it and in the same time, to check out this open space and minimalistic optical shop at Citylink. I love the concept where people could just easily browse on the glasses and try it on the spot.

And also, it's so good to be back to event! It's so good to meet fellow beauty blogger friends too, it's been a while. Thanks to le hubby to take care lil Ethan.




The have generous choice of glasses, and I had fun trying some of them.
Ranging from a normal reading glasses to a funky " look at me! " style to choose from :)

Which of these suits me best?




The event started by simple opening from Rhys to explain a little about the shop concept and about the collaboration with Ettusais.


the make up tips is very useful, not only for girls who wear glasses..but also for us in everyday look. But to see how Tokyo Star Optical and Ettusais team pair up the look with the glasses are something new and interesting to me.

Simple soft color on the eyeshadow and the right MASCARA could bring the eyes behind glasses goes " Pop " even more. Pair it up with a soft pink or light coral on blush and the beautiful creamy lipstick to finish the look.


Another fun thing to learn on that day workshop was pairing up a glasses with your make up look!
Star Tokyo Optical team demonstrating on how to pair up the day make up look and the night make up look, that definitely brought the whole look to another level!



As  beauty blogger, Ettusais is not something new to me. I have been a fans for quite sometimes :)
Ettusais collection is definitely one pretty stuff to try and play with for this Valentines day. It's soft in color, but strong in pigmentation, and definitely beautiful on skin.



I like their creamy lipstick I received in their door gift. It glides smoothly on my lips with the right shine, and definitely a beautiful light coral to brighten my look.


Do you think it suits me well?

Anyway, have a great Chinese New Year week ahead peeps!
Keep positive!

 photo signature-lips.png

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...